Ons verhaal: Waarom doen wij dit?

lancering Vacaturebeurs

Simpel. Wij vinden dat de recruitmentmarkt aan verandering toe is, de verouderde manier van werken gaat Vacaturebeurs omzetten naar een betere methode. Onze missie is om recruitment gemakkelijker, sneller en rendabeler te maken voor kleine MKB bedrijven tot corporate Nederland. De publieke sector, kleine overheidsinstanties en de private sector. Denk u daar hetzelfde over? Registreer u dan direct op Vacaturebeurs.

Hoe zijn we begonnen?

De vraag naar vernieuwing is ontstaan vanuit de opdrachtgever. Een opdrachtgever met een personeelsvraag heeft baat bij het zo snel mogelijk vinden van een goede kandidaat voor de juiste prijs. Een intermediair is bij uitstek de tussenpersoon die je kan helpen bij het vinden van de juiste kandidaat. Een probleem; er staan ruim 12.000 intermediairs ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Hoe en waar vinden opdrachtgevers de intermediair die aan hun wensen voldoet?

De game-changer!

Vacaturebeurs –het innovatieve online recruitment marktplaats- is opgericht in januari 2013. De visie van Vacaturebeurs is om de imperfectie tussen vraag en aanbod op te lossen. Opdrachtgevers komen via een kanaal in aanraking met de hele recruitment markt. Zij kunnen vrijblijvend en heel gemakkelijk zien wat de markt hun te bieden heeft. Door middel van ons intelligent matching algoritme zullen de opdrachtgevers een aanbeveling krijgen op basis van de competenties van de kandidaat, kwaliteit van de intermediair en de prijs.

Win-Win

Aan de kant van de intermediair valt ook veel te verbeteren. Een van de grootste ergernissen bij intermediairs is het koud bellen. Dan spreken we hier nog niet over de frustraties bij de opdrachtgever. In een utopische wereld zou iedereen graag afscheid nemen van het koud prospect bellen. Stelt u zich eens voor, een extern sales-team zorgt ervoor dat u als intermediair toegang krijgt tot vacatures die gewenst zijn voor acquisitie in uw vakgebied. Het enige wat u hoeft te doen is de juiste kandidaat aan te bieden op deze vacature. Dit is precies de situatie die Vacaturebeurs voor u kan creëren.