registreer

Hoe werkt het voor intermediairs?

Dagelijks plaatsen opdrachtgevers vacatures op de Vacaturebeurs. Als intermediair krijgt u gratis en direct toegang tot vacante vacatures, die gewenst zijn voor acquisitie. U kunt de opdracht score door uw meest geschikte kandidaten aan te bieden op de vacature. Opdrachtgevers zullen de kandidaten beoordelen en de top 3 aan meest geschikte aanbiedingen selecteren.

Stap 1:

Maak eenvoudig een profiel aan

Maak in paar eenvoudige stappen uw profiel aan. Geef uw onderscheidend vermogen aan door bijvoorbeeld te vertellen in welke regio’s, branches en functiegroepen u vacatures kunt vervullen. Ook kunt u aangeven wat uw specialisme is en over welke certificaten, keurmerken en lidmaatschappen u beschikt.

Stap 2:

Reageer direct op vacante vacatures

Bekijk gratis en direct vacante vacatures. Maak in een paar eenvoudige stappen een profiel aan van uw kandidaat. Let wel op dat u de kandidaat zo specifiek mogelijk beschrijft, alleen dan maakt uw kandidaat de beste kans op de vacature. Bekijk rechtstreeks vacante vacatures die aansluiten op het profiel van uw kandidaat. Bied uw kandidaat vervolgens aan op deze vacatures.

Stap 3:

Opdrachtgevers selecteren de top 3 aanbiedingen

Opdrachtgevers zullen de aanbiedingen vergelijken op de kwaliteit en vaardigheden van de kandidaat, de richtprijs en betrouwbaarheid van de intermediair. Vervolgens selecteren de opdrachtgevers de top 3 kandidaten. Kiest de opdrachtgever uw kandidaat, dan kunt u de opdracht te score. Maar let op, want op dit moment zijn er samen met u, maximaal nog twee andere intermediairs in de race om de opdracht te score.

Stap 4:

Scoor de opdracht

Selecteert de opdrachtgever uw kandidaat, dan heeft u nu gratis een warme lead en kunt u direct persoonlijk contact opnemen met de opdrachtgever om uw aanbieding nader toe te lichten. Zodra u de opdracht scoort en u levert een kandidaat op deze vacature, dan brengen wij een fee voor de bemiddeling in rekening.

Stap 5:

Vraag een referentie

Na de selectie van de aanbiedingen kan de opdrachtgever u een referentie geven. Hierdoor kunt u nog beter uw kwaliteit aantonen en scoort u sneller uw volgende vacature!

registreer