plaats gratis uw vacature

Hoe werkt het voor opdrachtgevers?

Op Vacaturebeurs vindt u snel en geheel gratis de beste kandidaten voor uw vacature. Na het plaatsen van uw vacature zullen verschillende intermediairs zoals uitzendbureaus, detacheringsbureaus of werving & selectiebureaus reageren op uw vacature door een kandidaat aan te bieden. Vervolgens kunt u de aanbiedingen eenvoudig met elkaar vergelijken en hoeft u enkel nog maar uw topkandidaat te selecteren.

Stap 1:

Plaats gratis uw vacature

Plaats in een paar eenvoudige stappen gratis en vrijblijvend uw vacature. Let wel op dat u de vacature zo specifiek mogelijk omschrijft. Alleen dan kan de intermediair de meest geschikte kandidaten aanbieden. Bij het plaatsen van uw vacature kunt u aangeven welke voorkeursintermediairs de vacature moeten ontvangen. Daarnaast kunt u ook aangeven hoe u de nieuwe medewerker wilt inlenen, bijvoorbeeld op uitzendbasis, via detachering of werving/selectie. Uitgebreide informatie over de verschillende inleningsvormen vindt u hier.

Stap 2:

Intermediairs bieden kandidaten aan op uw vacature

Na het plaatsen van uw vacature zullen intermediairs (uitzend-, detachering-, of werving & selectie bureaus) reageren door topkandidaten aan te bieden op uw vacature. Onder aanbieden verstaan we een overzicht van hoe de kandidaat matcht op uw vacature. Maar ook over welke certificaten, keurmerken en lidmaatschappen de intermediair beschikt. Daarnaast geeft de intermediair een richtprijs aan voor de aangeboden kandidaat.

Stap 3:

Vacaturebeurs matcht de kandidaten op uw vacature

Ons intelligent matching algoritme matcht de aangeboden kandidaten op uw vacature. Tijdens het matchen wordt er onder andere berekend hoe de gewenste criteria vanuit uw vacature overeenkomen met zowel de harde als zachte vaardigheden van de aangeboden kandidaten. Zo worden er geen kandidaten gezocht, maar wordt er daadwerkelijk gematcht op uw vacature.

Stap 4:

Vergelijk en kies de beste kandidaat

Wij zullen u een aanbeveling geven over welke kandidaten het beste aansluiten op uw vacature. Maar natuurlijk bepaalt u zelf welke criteria u het meest belangrijk acht voor het vergelijken van de kandidaten. Zo kunt u eenvoudig de aanbiedingen sorteren en objectief vergelijken op de kwaliteit en vaardigheden van de kandidaat, de prijs en betrouwbaarheid van de intermediair. Vervolgens selecteert u de top 3 meest geschikte kandidaten en zullen de bijbehorende intermediairs contact met u opnemen.

Stap 5:

Geef een referentie

Vergeet niet de intermediair een referentie te geven voor de aangeboden kandidaat! Zo help je zowel de intermediair als toekomstige opdrachtgevers om een goed beeld te krijgen over de betrouwbaarheid van de intermediairs op Vacaturebeurs.nl.

plaats gratis uw vacature